Konferens

Hotel Vuollerim arrangerar konferenser för större och mindre sällskap och erbjuder ljusa konferensutrymmen med utsikt över Lilla Luleälv. Lokalen rymmer ca 20 personer för konferenssittning. Vid större grupper ordnar vi andra lokaler med närhet till hotellet.

Konferensboende i charmiga, unikt inredda rum och måltider i hotellrestaurangen – känd för att omsorgsfullt laga mat från grunden av företrädesvis lokala och svenska råvaror. Som gäst har du fri tillgång till bastu samt trådlöst Internet.

Vi samarbetar även med andra aktörer och kan erbjuda boende på andra platser i byn med närhet till konferensanläggningen, vid behov av fler sängplatser.  Aktiviteter i Vuollerimbygden.

Välkommen till Hotel Vuollerim!

 

Resvägar

Närmsta tågstation är Murjek, 14 km, nattåg från Stockholm, Göteborg, samt tåg från Narvik och Luleå.

Flygplats: Kallax Luleå, ca 1,5 timma med goda flygförbindelser till Stockholm. Flygtid ca 1 timme. Det är lika nära till Gällivare flygplats. Vi kan självklart ordna med transfer till tåg och flyg. Vuollerim har även en egen landningsbana för mindre flygplan. Helikoptrar kan landa på många platser i byn.

Hotellet är beläget centralt mitt i byn med ett skoterspår alldeles invid hotellet. Det finns gott om parkeringsmöjligheter även för buss.

Comments are closed.